Acest site este aici din ratiuni istorice (sa ramana site-ul ptr eternitate :) ).
Baza de date ca si site-ul de la adresa reala au fost pierdute. Vom sa recuperam cate ceva, dar pana una alta, asta este.
Login: Parola:
regulament
lista inscrisi

Regulament

  1. Pentru a putea participa, este obligatoriu sa va inscrieti in prealabil. La inscriere va alegeti un nume de cont (login) si o parola, pe care le veti folosi pentru a aceesa ceea ce vom numi de acum inainte contul dumneavoastra.

  2. Problemele propuse vor fi puse in contul dumneavoastra la jumatate de ora dupa ce vor fi distribuite participantilor aflati in concurs la Focsani. Programul olimpiadei va fi anuntat din timp.

  3. Timpul pe care concurentii ONIbyNET il au la dispozitie este acelasi cu timpul pe care il au la dispozitie si participantii la olimpiada reala, si va fi anuntat odata cu aparitia problemelor pe site. Timpul de concurs va fi intre 3 si 5 ore.

  4. Trimiterea solutiilor se face numai din contul dumneavoastra, folosind formularul special conceput pentru acest lucru.
    Nu se accepta solutii trimise prin email, sau prin oricare alte metode neconventionale (diskete, fax, posta, webcam, etc). Solutiile trimise trebuie sa respecte regulile oficiale ONI.

  5. Eventualele anunturi facute de comisie in timpul concursului vă vor fi comunicate automat prin intermediul avizierului de anunturi, pe care il gasiti in contul dumneavoastra. Mai multe detalii despre cum functioneaza acesta vor fi disponibile curand.
Observatii:
  • Clasamentele se realizeaza separat pentru clasele IX, X si XI-XII. Daca trimiteti solutii la mai multe categorii, punctajul nu se va cumula.
  • Daca veti trimite mai multe surse la aceeasi problema, va fi luata in consideratie doar ultima sursa trimisa.
  • Pentru proba de Baraj pentru selectia Lotului National se va realiza un clasament separat.

Gata, m-ati convins, ma inscriu si eu!

contact organizatori : emil@lufo.ro realizatori web : vivi, irina