Acest site este aici din ratiuni istorice (sa ramana site-ul ptr eternitate :) ).
Baza de date ca si site-ul de la adresa reala au fost pierdute. Vom sa recuperam cate ceva, dar pana una alta, asta este.
Login: Parola:
Salut. Daca ai ajuns la aceasta pagina, iti recomand sa o citesti cu atentie pentru ca aici intentionez sa povestesc despre tot site-ul, in amanunt.

Sunt profesor, vreau la sesiunea de comunicari, si nu ma descurc!

Stati calmi, totul este sub control, se rezolva.

In primul rand, trebuie sa va inscrieti (si astfel sa va creati un cont). Acest lucru se face fie din cadrul sectiunii Simpozion, fie dand click pe butonul Ma inscriu aflat imediat sub formularul de login (partea dreapta a paginii, sub imaginea mare).

Dupa ce v-ati creat cont, il puteti accesa cu ajutorul formularului despre care tocmai am vorbit, folosind login-ul si parola alese la inscriere. Din contul dumneavoastra puteti propune o lucrare (pe care doriti sa o prezentati la sesiunea de comunicari) si care va fi admisa/respinsa de catre organizatori. Puteti propune mai multe lucrari.

Deasemenea, de la dumneavoastra din cont puteti gestiona lucrarile aflate in curs de aprobare (daca ati gresit ceva, sa corectati - sau sa retrageti lucrarea respectiva).

Sunt elev si vreau sa particip la ONIbyNET. Cum fac?

O sa explicam ca unor ingineri ce veti fi:

Pasul 1: te inscrii. Faci asta folosind formularul de inscriere (e un buton cu 'ma inscriu' imediat sub formularul de login - partea de sus a paginii, sub imagine).

Pasul 2: in zilele de concurs te trezesti de dimineata, si la ora 9:30 intri pe site. Intri la tine in cont folosind formularul de login. Acolo vei gasi problemele, le downloadezi, le rezolvi. Problemele sunt disponibile si public (la sectiunea probleme), incepand cu aceeasi ora.

Pasul 3: ai cateva ore sa le rezolvi (se va specifica in fiecare zi de concurs). Inainte sa expire timpul, intri pe site, intri din nou la tine in cont. Acolo ai un buton cu "Trimite solutii", dai click pe el si completezi formularul care ti se va afisa.

Pasul 4: cu sufletul la gura, astepti rezultatele care se vor afisa pe site... ulterior.

Tot nu m-am lamurit !
Orice alte probleme pe care pagina de fatza nu le-a lamurit, si sunt de natura tehnica (referitoare la site si la utilizarea acestuia), va rugam sa le trimiteti pe mail la adresa v4i@yahoo.com.

Daca aveti nevoie de ajutor pe latura organizatorica a olimpiadei, dati mail la emil@lufo.ro.

contact organizatori : emil@lufo.ro realizatori web : vivi, irina